Groepslessen
fitness

GROEPSLESSEN


Pilates en BBB


Ik geef zeer graag en met zeer veel enthousiasme groepslessen sinds september 2014. Het leven bracht me al naar Kortrijk, Waregem, Ieper en ten slotte Poperinge, waar ik sinds september 2020 lesgeef te Body Fit. Hier geef ik BBB (op maandag) en vanaf oktober 2020 ook Pilates. Voor alle info en inschrijvingen verwijs ik jullie graag door naar Body Fit.


De workouts zijn voor iedereen toegankelijk en worden steeds door mij op punt gezet. Indien u ergens last van heeft, geeft u dat gerust voor aanvang van de les aan mij door. Dan kan tijdens de les daar zeker rekening mee gehouden worden door middel van alternatieve oefeningen.


It's not healthy if it's not fun. Xx TinekePILATES

pilates

Pilates is een body-mind en spirit bewegingsmethode. Deze bewegingsvorm ontwikkeld door Joseph Pilates werd ontwikkeld om het lichaam sterker te maken en het in balans en vorm te brengen. Pilates is een compleet systeem van doordachte en specifieke oefeningen die uitgevoerd worden op een oefenmat en in een bepaalde volgorde. Het verenigt lichaam en geest en creëert een meer gestroomlijnd lichaam.

BBB

BBB

Een complete workout waarbij zowel gewerkt wordt aan conditie en versteviging van de spieren. Deze gevarieerde workout is voor iedereen toegankelijk en kan uitgevoerd worden volgens eigen kunnen. De oefeningen worden zowel liggend, zittend als staand uitgevoerd. De focus ligt zoals de naam zegt op Benen, Billen en Buik, de zones die je als vrouw dus vaak het liefste aanpakt en verstevigt.

© Copyright. All Rights Reserved.

Hi!


Leuk kennis te maken! Ik ben Tineke, (health) coach voor mensen die klaar zijn voor een lifestyle change en die daarbij wat hulp/ motivatie kunnen gebruiken. Contacteer mij steeds vrijblijvend via mail/ social media!

Rekhof 28, 8970 Poperinge

Telefoon: 0472 36 71 89

Health coaching


coaching

Voor wie op zoek naar een gezonde evenwichtige levensstijl en een ideale shape op de lange termijn.

Mindset/ carreer coaching


loopbaanbegeleiding

Een nieuwe wending in jouw leven? Op zoek naar balans? Onzeker over wat je nu echt wilt? Ik help u graag verder!

Groepslessen

 

Pilates

Groepslesdocente, gespecialiseerd in Pilates. Contacteer mij voor eventuele samenwerkingen.

Volg mij

 

M'n laatste updates direct op jouw feed?
Je kan mij volgen op Instagram, LinkedIn of Facebook!

facebook
instagram
Linkedin