Communicatie coaching

COMMUNICATIECOACHING


Je plant het zorgvuldig in jouw hoofd. Je neemt jezelf voor een rustig gesprek te voeren, om het eindelijk eens te zeggen. En voor je het weet bevind je je in een andere ruimte omdat het gesprek escaleerde of ben je gefrustreerd omdat jullie elkaar niet begrijpen. Of je hebt zoonlief al 100x gevraagd om op te ruimen. Je baas durf je niet te vragen om opslag en zelfs jouw kat luistert niet naar je. Denk je.


Herken jij je hierin? Heb je het gevoel dat anderen je niet horen en vooral... niet begrijpen? Begrijp jij anderen?


Ik studeerde Communicatiewetenschappen en -management aan de Universiteit van Gent en behaalde daarna nog de diploma's Life Coach en Loopbaancoach. Vanuit mijn kennis en persoonlijke ervaring als mens, vriendin, vrouw, collega,... en mama help ik jou graag verder kijken en zet ik jou in jouw kracht om jouw doelen te bereiken en vooral, te genieten van het proces. Ik geloof dat als iedereen leert communiceren met begrip, dat we in een nog fijnere wereld zouden leven.


In een sessie van 2 of 4 uur leer ik jou anders communiceren, leer ik je hoe je een boodschap zacht maar doeltreffend overbrengt, hoe je verbindt en hoe je een conflict kan vermijden of net aangaat. Ik geef jou de tools en het zelfvertrouwen om jouw relatie met je man, je werkgever, je dochter/zoon, collega,... over een andere boeg te gooien. Dit zal niet enkel jouw relaties maar ook jouw gemoedsrust ten goede komen.


Trajecten inclusief pilatestraining zijn ook mogelijk. Mail mij voor meer informatie.

Basistraject
2 uur


Heb je een concrete vraagstelling? Wil je samen snel een oplossing vinden en een basis zetten voor de toekomst? Dan kan je met het basistraject uit de voeten. Een verlenging van het traject is op vraag uiteraard steeds mogelijk.

In-depth traject 4 uur


Is jouw probleem eerder iets van terugkomende aard en wil je echt eens goed inzoomen op jouw patronen? Met het dieptetraject duiken we in jouw gewoontes, relaties en opvattingen. Met die coaching achter de rug sta je zelfzekerder in elke relatie.

Body & mind traject 6 uur 


Lichaam en geest, ze zijn gelinkt aan elkaar en werken samen. Bij een Body & Mind traject combineren we coaching met telkens een korte sessie Pilates. Voel je herboren en stap vol nieuwe energie en vertrouwen de deur uit.Leer over communicatiestijlenEn hoe je ze gebruikt.Leer écht praten


En écht luisteren. Ontdek wat mensen drijftEn wat je mag verwachtenKrijg inzicht in jouw relatie


En waar je het verschil kan makenBreng jouw zelfvertrouwen naar the next levelEn begrijp hoe patronen werken.Begrijp het effect van jouw woorden en daden


En vorm nieuwe gewoontes