Rekrutering

Rekrutering &

HR-ondersteuning

hr ondersteuning

De meest persoonlijke ondersteuning voor een duurzaam HR-beleid


  In samenwerking met Talent Angels ben ik ben uw veelzijdige partner in het vinden van toptalent voor uw organisatie. Met een unieke combinatie van doorzettingsvermogen, marketingexpertise en coaching skills, sta ik klaar om uw rekruteringservaring naar een hoger niveau te tillen.


  Ik begrijp de snel veranderende eisen van de bedrijfswereld en pas me moeiteloos aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Mijn flexibele aanpak stelt me in staat om snel te schakelen en op maat gemaakte oplossingen te bieden, of u nu tijdelijke posities wilt invullen of uw team op lange termijn wilt uitbreiden.


  Met mijn sterke achtergrond in marketing, begrijp ik dat het aantrekken van talent vergelijkbaar is met het bouwen van een merk. Ik ontwikkel strategische wervingscampagnes die niet alleen uw merk versterken, maar ook de aandacht van topkandidaten trekken en behouden. Bovendien kan ik u ook ondersteunen bij uw employer branding


  Als ervaren loopbaancoach ga ik verder dan enkel het matchen van vaardigheden; ik ben gepassioneerd om individuen te begeleiden bij het ontdekken van hun volledige potentieel en het bereiken van hun loopbaandoelen.


  Laten we bouwen aan teams en aan succesverhalen. 

  In het kort

  Diensten

  Een greep uit mijn diensten m.b.t. een duurzaam HR-beleid

  recruiter

  Employer branding


  screening

  Rekrutering van A tot Z


  vacature

  Coaching op de werkvloer


  unsplash