Voor bedrijven

Workshops of coaching op maat van jouw bedrijf

workshops bedrijven

Workshops of coaching voor duurzame teams en gelukkige medewerkers


  Nieuw voor bedrijven: hoogwaardige workshops en coachingstrajecten die gericht zijn op het verbeteren van individuele en teamprestaties.


  Mijn workshops worden op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften van jouw team te voldoen. Of het nu gaat om stressmanagement, effectieve communicatie, alle ballen hoog houden, het stellen van grenzen of het samenwerken met verschillende persoonlijkheden, ik bied trainingen die de vaardigheden en het welzijn van je team verbeteren.


  Daarnaast bied ik individuele coachingstrajecten aan om teamleden te begeleiden naar een betere samenwerking en prestatie. Onze ervaren coaches werken nauw samen met individuen om hun persoonlijke en professionele groei te ondersteunen, waardoor ze effectiever kunnen bijdragen aan het succes van het team en de organisatie als geheel.


  Of je nu op zoek bent naar een enkele workshop of een langdurig coachingstraject, Atelier 28 staat klaar om jouw team te helpen gedijen in een omgeving van samenwerking, communicatie en groei.


  Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe ik jouw team naar het volgende niveau kunnen brengen!

  In het kort

  Diensten

  Een greep uit mijn diensten m.b.t. een duurzaam HR-beleid

  recruiter

  Workshops op maat


  screening

  Rekrutering van A tot Z


  vacature

  Coaching op de werkvloer


  unsplash