Loopbaanbegeleiding
loopbaancoaching west-vlaanderen

Loopbaanbegeleiding voor elke loopbaanvraag.

Bevind je jezelf momenteel middenin de ratrace, een gouden kooi of in een gedachtengevangenis? Dan hoop ik dat er bij jou een sprankeltje hoop ontstaat als ik zeg dat er een uitweg is. Jarenlang heb ik zelf gevochten tegen belemmerende gedachten en overtuigingen en deed ik steeds verder onder het mom van “deuregoan”. Doorzettingsvermogen alleen is echter niet genoeg en zou gedurende 80% van jouw tijd ook niet nodig hoeven te zijn. Want als je doet wat je graag doet en met de nodige skills in jouw leven staat is het leven geen struggle. En dat hoeft het ook niet te zijn, écht niet.


Als loopbaancoach ga ik voor ultiem (werk)geluk. Vanuit mijn ervaring als marketeer, coach, mama, collega, vriendin, vrouw en mens begeleid ik jou naar wat voor jou echt werkt. Bouwen aan een assertievere versie van jezelf, een burn-out voorkomen, beter leren communiceren, een tikkeltje minder perfectionistisch zijn of simpelweg alle ballen in de lucht houden. Met welke uitdaging jij ook kampt, ik coach er jou graag doorheen.


De sessies gaan door te Poperinge of te Roeselare. Indien dat praktisch niet haalbaar is, is een online traject ook mogelijk. Een kennismakingsgesprek is steeds gratis en het uiteindelijke loopbaantraject bekostig je, indien mogelijk, met de VDAB loopbaancheques.


Uiteraard kan je ook zonder loopbaancheques tercht bij mij. Tot snel!

VDAB loopbaancheques

Bij mij kan u terecht met de VDAB loopbaancheques. Hiervoor werk ik samen met gemandateerd loopbaancentrum Wisl.

loopbaancentrum
loopbaancheques

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

 
 
 
 

Google reviews van coachees

Loopbaancoaching

ervaringen

Tineke is iemand die echt luistert en meegaat op jouw tempo! De tijd vliegt er telkens heel snel voorbij! Ik leerde mezelf er beter kennen, maar heb nu ook beter zicht op wat ik echt wil in een job! Een aanrader!


- Sanne C.

loopbaanbegeleiding

Topcoach !! Na meer dan 25 jaar dienst heb ik de stap gezet en ben op zoek gegaan naar een nieuwe job ! Zonder de hulp van Tineke had ik dit nooit gedurfd !


- Veronique B.

coaching