Over

Ik ben Tineke, bijna 35 lentes jong en jouw loopbaancoach en hr-freelancer gevestigd te Poperinge.


Afgestudeerd in Communicatiemanagement in 2012 aan Universiteit Gent en met heel wat marketing- en bedrijfservaring in de rugzak maar met een heel sterke voorliefde voor persoonlijke ontwikkeling koos ik enkele jaren terug om me verder te verdiepen in de menselijke psyche en in coachen.


Na het volgen van enkele coachingopleidingen en ruime coachingervaring koos ik volop voor loopbaancoachen en HR-ondersteuning. Want ik weet hoe het voelt en wat het doet als je niet op je plaats zit. En voor mij is er niets mooier en voldoeninggevender dan het juiste plekje te vinden voor iemand, steeds weer.


Daarnaast kan je me heel vaak terugvinden op mijn sportmatje voor een gevulde leszaal en ook mijn loopschoenen zijn mijn beste vrienden. Een holistische benadering van (mental) health is dan ook de rode draad door mijn carrière en leven heen.


De verandering die veruit de grootste impact had op mij als persoon en mijn leven is het mama worden temidden de coronapandemie in 2020. Als heel trotse ouder van een inmiddels weerbarstig kleutertje zoek ik steeds weer naar de balans tussen inspanning en ontspanning, stilstaan en vooruitblikken.


Een van m’n leuzes is: “find your comfortable in the incomfortable”. Waarom precies? Wel omdat uit je comfortzone stappen een van de mooiste dingen is die je voor jezelf kunt doen, en geloof me, het is daar ook best comfortabel.

*Wanneer u op de knop "abonneer" klikt, geeft u mij de toestemming uw gegevens te gebruiken om u nieuwsbrieven te sturen. Aan de hand van deze nieuwsbrieven zal ik u informeren over nieuwe content of events.